Mercier en Brys delen de punten, maar hebben tegengestelde emoties na de match
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties

Arnauld Mercier en Marc Brys over de puntendeling na Sint-Truiden - Waasland-Beveren

Mercier en Brys delen de punten, maar hebben tegengestelde emoties na de match
Foto: © photonews

Gezien het spelverloop en de kansen kwam Sint-Truiden goed weg met een 1-1 tegen Waasland-Beveren. Zeker omdat de gelijkmaker pas in de allerlaatste seconde tegen de netten vloog. Trainers Marc Brys en Arnauld Mercier hadden dan ook tegengestelde gevoelens na de partij.

Laten we beginnen met de coach die het meeste aanspraak maakte op de drie punten. "Ik ben erg teleurgesteld, want er zat meer in dan een gelijkspel", liet Mercier optekenen tijdens de persbabbel na de partij.

"Over het resultaat kan ik dus niet tevreden zijn, maar wel over de manier waarop mijn spelers op het veld stonden. In het voetbal moet je nu eenmaal tot op de laatste seconde alert zijn en erin blijven geloven. Dat heeft Sint-Truiden vandaag gedaan", was zijn analyse.

Langs de andere kant is het wel bewonderenswaardig dat we zijn blijven vechten.

Bij Marc Brys was het de omgekeerde wereld. "Ik kan niet blij zijn met de manier waarop we vandaag speelden, maar mij hoor je niet klagen met dat puntje in de allerlaatste seconde. We hebben het Waasland-Beveren te gemakkelijk gemaakt."

"Na de 0-1 werden we te ongeduldig en begonnen we lange ballen te pompen. De lange Vukotic zag het graag gebeuren. Wij moeten voor infiltraties zorgen en langs de flanken spelen. Anderzijds is het wel bewonderenswaardig dat we zijn blijven vechten. Dat moeten we hiervan onthouden", besloot Brys

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties