Trebel maakt indruk voor het oog van Kompany: Jan Breydel wenkt
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Wolvertem
| 16 reacties

Adrien Trebel kan zowaar in de basis staan tegen Club Brugge

Trebel maakt indruk voor het oog van Kompany: Jan Breydel wenkt
Foto: © photonews

Opmerkelijke verschijning maandagavond bij de beloften van Anderlecht: naast Doku en Amuzu stond ook Adrien Trebel aan de aftrap. En ja, die lijkt veel kans te maken om gereïntegreerd te worden in de A-kern.

Sambi Lokonga is geschorst voor de topper tegen Club Brugge en naar wat we horen zal ook Peter Zulj niet kunnen spelen door zijn neusbreuk. In dat geval zijn er niet veel opties meer. Trebel is nog zowat de enige die als verdedigende middenvelder kan aantreden.

Voor het oog van Vincent Kompany, Floribert Ngalula en Jonas De Roeck blonk Trebel uit in de beloftenwedstrijd tegen OHL. Altijd aanspeelbaar, ruimte vindend tussen de linies en de jonge gasten leidend... Trebel bleef - ondanks dat hij amper een wedstrijd speelde de voorbije maanden - negentig minuten op het veld staan en was tot het einde aanjager op het middenveld.

Fysiek klaar?

De kans lijkt dan ook bestaande dat hij zondag niet ineens weer bij de selectie zit, maar ook gewoon in de basis staat. Het was duidelijk dat Kompany vooral de verrichtingen volgde van de man die deze zomer naar de uitgang werd geduwd. Vooral omwille van zijn hoog loon en omdat Anderlecht vol wil inzetten op Sambi Lokonga.

Of hij het allemaal kan belopen zonder noemenswaardig matchritme in Jan Breydel valt nog te bezien. Maar maandagavond deed hij het alvast bijzonder goed...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties