Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 13 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

In doel posteren we Hendrik van Crombrugge. Die zorgde er eigenhandig voor dat Anderlecht niet met historische cijfers ten onder ging in Jan Breydel. Na veel pech bij de 1-0 leek hij zelfs lange tijd de man te worden die een puntje zou redden voor paars-wit.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Laifis zorgde met een doelpunt voor het verschil namens Standard, dat tegen Eupen makkelijk de nul hield en daar ook nieuwbakken kapitein Zinho Vanheusden mocht voor danken - hij is eindelijk terug na een langdurige blessure. Daam Foulon zorgde voor een nette prestatie én assist voor Waasland-Beveren.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we moeilijk naast Didier Lamkel Zé, die met twee doelpunten de held van Antwerp was. Het doelpunt en de werkkracht van Rob Schoofs zijn ook een nominatie waard, terwijl De Bruyn de aangever en draaischijf van dienst was voor STVV.

Aanval

Voorin posteren we op de flanken Boljevic en Diatta. De eerste scoorde liefst twee keer, de tweede maakte - samen met Percy Tau - de verdedigers van Anderlecht helemaal horendol. In de punt zijn Yaremchuk en Vanzeir elk goed voor twee doelpunten, waardoor ze een prima Suzuki en een even goede Ito uit de ploeg houden.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties