Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 7 was het moeilijk om een doelman te vinden die meer dan twee ballen moest pakken. Anthony Moris deed dat en zorgde er zo mede voor dat zijn team nooit in de problemen kwam tegen Beerschot. 

Verdediging

De backs van Sporting Lokeren deden het prima: Tirpan met een doelpunt, De Jonghe met een voet in beide Wase doelpunten. Ook naast de offensieve impulsen van rechtsachter Duplus bij OH Leuven konden we niet.

Zonder het late doelpunt hadden we hier echter vooral de loftrompet over Lommel gezien, met een stevige Santermans én een nog betere Siekman in een hoofdrol.

Middenveld

Niet voor het eerst was Jelle Van Damme een geweldenaar op het middenveld van Sporting Lokeren, deze keer scoorde hij ook. Teuma was de held van een stevig spelend Union in Westerlo, Cruz scoorde twee keer voor Virton.

Aanval

Jérémy Perbet zorgde met een laat doelpunt voor dé ommekeer bij OH Leuven. Zo bewees de ervaren aanvaller wat hij allemaal nog kan. Voor Virton scoorde ook Couturier opnieuw.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties