Eupen heeft strafschoppen nodig tegen club uit tweede amateur, Moeskroen doet wat het moet doen

Simon Wauters
| 1 reacties

Eupen en Moeskroen hebben zich geplaatst voor de laatste zestien in de Beker van België. Zonder moeite ging dat echter voor geen van de twee.

Cappelen - Eupen

Na negentig saaie minuten stond het nog 0-0. Kort voor het einde van de regulier speeltijd werd een doelpunt van FC Cappellen zelfs nog afgekeurd.

Ook Cappellen kwam één keer goed weg. In het slot van de eerste verlenging trof Eupen de paal. Maar gescoord werd er dus niet, waardoor we strafschoppen kregen.

Dessel Sport - Moeskroen

Moeskroen heeft dan een zakelijke overwinning geboekt op het veld van Dessel Sport. Les Hurlus wonnen met het kleinste verschil op het veld van de club uit eerste amateur. Fabrice Olinga scoorde na tien minuten het enige doelpunt uit de partij.

In Sint-Truiden – OHL en Beerschot - Anderlecht worden op dit moment verlengingen gespeeld.