Ex-spits en publiekslieveling Anderlecht ziet hen ook play-off 1 niet halen: "Maar dat is niet erg"

Ex-spits en publiekslieveling Anderlecht ziet hen ook play-off 1 niet halen: "Maar dat is niet erg"
Foto: © photonews

Binnen de supportersgemeente van Anderlecht zien er velen het dit seizoen nog goed aflopen. Erbuiten is het geloof dat er zelfs maar play-off 1 gehaald wordt veel kleiner. Ook Nicolas Frutos gelooft dat niet. "Maar dat is niet erg..."

Frutos ziet dit Anderlecht in april niet in play-off 1 staan. "Ik heb ergens gelezen dat ze vanaf nu zestig procent van de punten moeten pakken om in de top zes te finishen. Dat zie ik niet gebeuren. Ik denk dat ze pas vanaf februari echt competitief zullen zijn", aldus de ex-spits van paars-wit.

"Maar het is niet erg als ze play-off 1 missen. Nog voor de start van het seizoen had ik het een klein mirakel gevonden als ze in de top vier zouden eindigen. Het enige wat je hen kan verwijten is de manier waarop er gecommuniceerd werd."

Communicatie

Frutos vindt dat er te veel druk gelegd werd in het begin van het seizoen. "Ze hebben altijd gezegd dat ze wilden meedoen voor de titel. Dat hadden ze beter niet gedaan. Het was beter geweest om van bij de start klaar en duidelijk te communiceren over het project en de nieuwe visie van de club. En dat er geduld nodig zou zijn om dat te ontplooien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties