Club Brugge-verdediger Deli trekt aan alarmbel: "We hebben objectieven, we moeten de focus terugvinden"

Club Brugge-verdediger Deli trekt aan alarmbel: "We hebben objectieven, we moeten de focus terugvinden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt morgen op Zulte Waregem. En al was Philippe Clement bijzonder mild voor zijn troepen na de wedstrijd tegen Standard zijn de spelers zelf zelfkritisch genoeg om te weten dat er fouten gebeuren. Simon Deli hoopt daar zo snel mogelijk komaf mee te maken.

De grote Ivoriaan, begiftigd met een bovengemiddelde techniek voor een verdediger, luidt toch de alarmbel. "We hebben twee wedstrijden op rij dezelfde fouten gemaakt", zegt hij. "Tegen PSG laten we ons vroeg in de luren leggen, net als tegen Standard. Twee keer stonden we niet van bij het begin in de goeie organisatie", klinkt het.

Deli weet dat deze kern is samengesteld om de titel te pakken en Europees te overwinteren. "We hebben objectieven en die moeten we halen", weet hij. "Thuis mogen we geen punten laten liggen tegen rechtstreekse concurrenten, zowel in de competitie als Europees. Tegen Galatasaray deden we dat ook al. We moeten de focus terugvinden."

Maar hij weet ook dat deze groep volwassen genoeg is. "We mogen nu niet beginnen twijfelen. We weten dat we beter kunnen en dat gaan we ook laten zien. We hebben meer dan genoeg kwaliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties