Dit is ons Team van de Midweek!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Midweek!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals elke speeldag gingen we ook deze midweek op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel kiezen we voor Penneteau, die met enkele knappe reddingen voor de volle buit en een 9 op 9 zorgde voor Charleroi, dat zo opnieuw volop meespeelt om en in de top-6.

Verdediging

Cercle Brugge toonde veerkracht, met dank onder meer aan Biancone - die zijn streng trok. Nils Schouterden was dan weer een erg aanvallend ingestelde linksachter voor Eupen in Kortrijk, Hoedt was sterk voor Antwerp tegen Genk.

Middenveld

Op het middenveld hadden ook Balanta, Carcela, Vadis Odjidja en anderen hier nog kunnen staan, maar we hadden maar vijf mogelijkheden. Ruud Vormer heeft er opnieuw twee assists bij, Hans Vanaken had er zelfs drie moeten hebben. Cimirot is de leider van het middenveld bij Standard, ook Owusu en Berge (wat een belangrijk doelpunt!) droegen hun steentje bij.

Aanval

Twee spitsen scoorden deze midweek elk twee doelpunten en misstaan dus zeker niet in ons team van de midweek. Roofe leek Anderlecht op weg te zetten naar een driepunter, Bolingi deed dat wel helemaal voor de Oostkantonners uit Eupen.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties