Van Damme, Vanzeir en De Camargo reageren na non-match van KV Mechelen: "Collectieve offday" en "Ben teleurgesteld in mezelf"

Van Damme, Vanzeir en De Camargo reageren na non-match van KV Mechelen: "Collectieve offday" en "Ben teleurgesteld in mezelf"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ging in eigen huis onderuit tegen Zulte Waregem en mist zo een unieke kans om uit te lopen in de stand in de strijd om play-off 1. Bij Malinwa was de ontgoocheling dan ook groot.

"Dit kan je toch wel een collectieve offday noemen", gaf Igor De Camargo toe. "In elke linie waren we gewoon niet op post zoals het zou moeten. Het was bizar dat het zo slecht liep, in de eerste helft had Zulte Waregem 100% van de tweede ballen."

Een gevoel dat werd gedeeld door Joachim Van Damme: "Het blok stond er niet, we waren niet aanwezig in de duels en we verloren elke tweede bal. Dat begint ook bij mij, ik ben ook enorm ontgoocheld over mijn eigen wedstrijd."

Duelkracht

"Dit was moeilijk en doet enorm veel pijn. De frustratie is zeer groot, het was gewoon niet goed. Ik ben telerugsteld, ook in mezelf. Mijn ziekte? Ik voelde me goed genoeg om te starten en dat mag zeker geen excuus zijn, al voelde ik de tank wel leeglopen later in de wedstrijd."

En ook Dante Vanzeir zag het met lede ogen aan: "We wonnen te weinig duels en de strijdlust was er niet. Geen idee hoe het komt, we zullen dit moeten analyseren zondag. We laten hier iets liggen en dat is gewoon niet goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties