Terugkeer sterkhouder na maanden blessureleed is lichtpuntje Malinwa: "Jammer van bal op paal" en "Aan hem lag het zeker niet"

Terugkeer sterkhouder na maanden blessureleed is lichtpuntje Malinwa: "Jammer van bal op paal" en "Aan hem lag het zeker niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lichtpuntje voor KV Mechelen tijdens de zwakke prestatie tegen Zulte Waregem? De invalbeurt van Gustav Engvall. "Jammer van die bal op de paal."

Gustav Engvall was er voor het eerst sinds speeldag 2 nog eens bij op het veld. Vorige week kwam hij niet van de bank, nu maakte hij eindelijk nog eens speelminuten na zijn knieblessure begin augustus. "Ik ben blij dat ik er terug bij was", aldus de Zweed.

"Jammer dat ik niet van tel kon zijn voor de ploeg, jammer van die ene bal op de paal. Deze keer viel hij aan de buitenkant, de volgende zal misschien binnen zijn en dan kan ik wél opnieuw statistieken bijschrijven voor de ploeg. We waren niet goed genoeg, we moeten dit analyseren en meenemen naar vrijdag toe."

Jammer dat ik er maar drie mocht wisselen

Coach Wouter was ook blij dat Engvall opnieuw kon meespelen: "We wilden meer voetballend vermogen krijgen met hem en het ging ook wel wat beter daardoor na de rust."

"Natuurlijk was het nog wat met vallen en opstaan na een lange periode van blessure, maar het lag zeker niet aan de invallers vandaag, zij vielen goed in. Het was enkel jammer dat ik er maar drie kon wisselen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties