Kalender kwartfinales Croky Cup bekend: Anderlecht-Club op 19/12
Dennis Rosiers
| 1 reacties

Kalender kwartfinales Croky Cup

Kalender kwartfinales Croky Cup bekend: Anderlecht-Club op 19/12

Donderdagavond laat werd geloot voor de kwartfinales van de Croky Cup. Er vielen enkele topaffiches uit de mand, met name Standard-Antwerp en vooral Anderlecht-Club Brugge. De Pro League maakte zopas de kalender bekend.

Zulte Waregem ontvangt ploeg in vorm Charleroi op dinsdag 17 december.

Een dag later staan twee wedstrijden gepland. Union ontvangt KV Kortrijk en Faïz Selemani. Een speciale wedstrijd voor de aanvaller, die maanden aan de kant stond bij zijn nieuwe club Kortrijk na tal van juridische geschillen met zijn oude club Union.

Later op de avond ontvangt Standard Antwerp op Sclessin. Een topaffiche, gezien de stand in de Jupiler Pro League. Maar ook gezien het Standard-verleden van tal van spelers en staf van Antwerp, denk maar aan Mbokani, Defour, Bolat, Bölöni en d'Onofrio. Het belooft alweer een warme avond te worden in Luik.

Op donderdag 19 december staat de clash van deze kwartfinales op het programma. Competitieleider Club Brugge gaat dan op bezoek bij Anderlecht, dat zich gisteren voorbij Moeskroen zwoegde en van deze bekercampagne een prioriteit heeft gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties