Ferme opsteker voor Francky Dury, die véél lof heeft voor 'Fort Ghelamco': "Grootste uitdager"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 1 reacties
Ferme opsteker voor Francky Dury, die véél lof heeft voor 'Fort Ghelamco': "Grootste uitdager"
Foto: © photonews

AA Gent ontvangt op zaterdagavond Zulte Waregem op speeldag 18 in de Jupiler Pro League. Rest de vraag: kan Essevee de Ghelamco-burcht wél vernietigen?

De cijfers van KAA Gent in eigen huis zijn indrukwekkend in de Jupiler Pro League: 22 op 24. En ook tegen Antwerp hadden de drie punten thuisgebleven, ware het niet dat Zinho Gano in de slotminuut een onverhoopt puntje uit de brand wist te slepen.

De thuisreputatie van de Buffalo's is er dan ook eentje waar ze graag op teren. En willen teren ook, temeer het buitenshuis in het begin van het seizoen wat minder ging. Na de bekeruitschakeling in Charleroi is het voor Gent ook eens te meer in de competitie (en Europa) dat het zal moeten gaan gebeuren.

Uitdager

"Ze zijn samen met Standard de grootste uitdager van Club Brugge dit seizoen", is ook Francky Dury onder de indruk van wat blauw-wit al liet zien. "We zullen top moeten zijn om daar iets te gaan rapen. Of we een resultaat kunnen neerzetten? Dat hoop ik."

Bij Gent is Jonathan David er door het overlijden van zijn moeder niet bij, terwijl Zulte Waregem opnieuw kan rekenen op Saido Berahino in de selectie na zes weken blessureleed. 

Wie zal het halen? De thuisploeg is grote favoriet en kan zo 1.8 keer je inzet opleveren. Een gokje op Essevee kan mogelijk veel meer opleveren ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties