Geen uitverkoop bij KV Oostende, op Canesin na

Geen uitverkoop bij KV Oostende, op Canesin na
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Canesin lijkt nu echt op weg naar zijn thuisland. Volgens het Nieuwsblad zou de middenvelder van KV Oostende al in zijn thuisland zijn om medische testen bij Atletico Paranaense, momenteel vijfde in de Braziliaanse hoogste klasse, af te leggen.

De Braziliaan zit niet in de selectie van de Kustboys voor de verplaatsing naar Malinwa van vrijdagavond. Canesin zou intussen al naar Brazilië vertrokken zijn om de verregaande onderhandelingen af te ronden. Met het vertrek van Canesin zou KVO althans wat financiële ademruimte krijgen.

Geen uitverkoop

In GvA zegt Oostende-voorzitter Frank Dierckens dat er deze winter nauwelijks vertrekkers zullen zijn. Ook Wout Faes zou zeker tot het einde van het seizoen blijven. "Het sportieve primeert. Enkel als beide partijen er baat bij hebben, kan er gesproken worden."

Intussen werkt Oostende driftig verder aan de zoektocht naar een nieuwe investeerder. "Als we een nieuwe partner willen vinden, moet er nog een serieus sportief project op tafel liggen", besluit de voorzitter van Oostende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties