Jonge doelman verlaat Leuven voor KVK Tienen

Redactie
Jonge doelman verlaat Leuven voor KVK Tienen
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Jonge doelman verlaat Leuven voor KVK Tienen

Maxime Amenga verlaat OH Leuven en gaat aan de slag bij KVK Tienen uit de tweede amateurklasse. Daar wil de 19-jarige goalie een plek onder de lat veroveren.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/12

'Antwerp wil zich ontdoen van Batubinsika en aast op Avadongo'

Antwerp wil zich zeker ook gaan versterken tijdens de wintermercato, al heeft dat ook zijn gevolgen aan uitgaande zijde. (Lees meer)


'Jonkie met marktwaarde van zeven miljoen euro vertrekt mogelijk in januari al bij RSC Anderlecht'

'Jonkie met marktwaarde van zeven miljoen euro vertrekt mogelijk in januari al bij RSC Anderlecht'

Wat gaat RSC Anderlecht doen in de maand januari op de wintermercato? Dat lijkt zo'n beetje dé hamvraag binnen het Belgisch voetbal. Mogelijk vertrekt er zelfs een jonkie. (Lees meer)


'Radamel Falcao heeft grootse plannen en dat is goed nieuws voor Club Brugge'

Radamel Falcao kwam afgelopen zomer naar Galatasaray, maar kon er - mede door blessures - nog niet al te veel indruk maken. Nu heeft hij een plan ... en dat kan goed nieuws zijn voor Club Brugge. (Lees meer)


'Liverpool wil Napoli aftroeven voor Genkse steunpilaar'

Er is de voorbije weken al het nodige geschreven over Sander Berge. En de vraag is dan ook: hoe loopt het af met hem? Een wintertransfer of niet? (Lees meer)


Club Brugge blijft speuren op Afrikaanse markt: 'Bod van 1,9M euro naar de prullenmand verwezen'

Club Brugge trekt de winterstop in als fiere leider, maar het blijft wel speuren naar spelers die de gelederen kunnen versterken. (Lees meer)


Italiaanse media melden een deal tussen Inter Milaan en Arturo Vidal

Hoewel het contract van Arturo Vidal nog tot medio 2021 loopt bij Barcelona, lijkt het weinig waarschijnlijk dat hij nog tot dan voor de Catalaanse club zal voetballen. De relatie tussen beide partijen zou verzuurd zijn. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 28/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties