Manchester City wil centrale verdediger weghalen bij reeksgenoot, maar ziet bod van 45 miljoen euro worden weggelachen

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Manchester City wil centrale verdediger weghalen bij reeksgenoot, maar ziet bod van 45 miljoen euro worden weggelachen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City sukkelt dit seizoen met een aantal blessures en het vertrek van Vincent Kompany centraal achterin. In januari hopen ze een extra centrale verdediger aan hun blauwe selectie te kunnen toevoegen.

Pep Guardiola en co denken daarvoor aan Caglar Söyüncü van revelatie Leicester City. Die kan dit seizoen uitstekende statistieken voorleggen (lees HIER nog eens een artikel van vorige maand)

Volgens The Sun boden de Citizens 45 miljoen euro, maar wil Leicester zeventig miljoen euro vangen. Als de Foxes hun zin krijgen wordt Söyüncü de op vier na duurste centrale verdediger ooit. Enkel Harry Maguire (die ook van Leicester kwam), Matthijs de Ligt, Virgil Van Dijk en Lucas Hernandez waren nog duurder.

De huidige nummer vijf en zes uit het lijstje van duurste centrale verdedigers ooit voetballen op dit moment trouwens bij de club van Kevin De Bruyne: Aymeric Laporte (65 miljoen) en John Stones (55). Laat de blessure van dat duo nu net de aanleiding zijn van de problemen achterin en de zoektocht naar een extra centrale verdediger…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties