'Kabasele heeft topclubs voor het uitkiezen'

Redactie
'Kabasele heeft topclubs voor het uitkiezen'
Foto: © Photonews

De geruchten en officiƫle deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Kabasele heeft topclubs voor het uitkiezen'

Als we Walfoot mogen geloven, dan heeft Christian Kabasele met Tottenham en Arsenal enkele topclubs voor het uitkiezen. U kan er hier meer over lezen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01

Officieel: verdediger verlaat AC Milan en keert (tijdelijk) terug naar Atalanta

Mattia Caldara trok voorbije zomer van Juventus naar AC Milan, maar lang duurde het avontuur niet. Na zes maanden keert hij terug naar Atalanta, de ploeg waar het voor hem allemaal begon. Het gaat om een uitleenbeurt met een aankoopoptie. (Lees meer)


Wat met Christian Benteke?

Christian Benteke en Club Brugge? Dat is nog verre van rond. Een transfer naar Tottenham wordt dan weer wél genoemd door Daily Express.


Ex-speler Standard duikt op in ... Maleisiƫ

Frederic Bulot (ex-Standard) trekt naar het Maleisische Felda United. Dat nieuws is inmiddels ook helemaal bekend. 


'Extra talentvolle aanvaller op weg naar KAA Gent'

In de Ghelamco Arena kunnen ze tot op heden niet klagen over hun aanvallend geweld, maar met oog op de toekomst blijven ze ook in de Arteveldestad de markt afspeuren. (Lees meer)


Eindelijk: Antwerp haalt uit en heeft wintertransfer te strikken
Foto: © photonews

Eindelijk: Antwerp haalt uit en heeft wintertransfer te strikken

Antwerp wil zich zeker ook gaan versterken tijdens de wintermercato, al is er tot op heden nog geen transfer helemaal rond. Het duurt allemaal wat langer dan verwacht. (Lees meer)


Ajax houdt Jonathan David (Gent) scherp in het oog

Overmorgen wordt Jonathan David 20 jaar. De Canadese aanvaller liet bij AA Gent al veel mooie dingen zien. Gezien zijn leeftijd, progressiemarge en kwaliteiten wordt hij nu al gevolgd door heel wat buitenlandse clubs. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties