William Balikwisha op huurbasis naar Seraing

Redactie
William Balikwisha op huurbasis naar Seraing
Foto: © photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

William Balikwisha op huurbasis naar Seraing

William Balikwisha, die na een mislukte passage bij Cercle Brugge terugkeerde naar Cercle Brugge, wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Seraing. Ze bedongen geen optie tot koop.

Seraing komt uit in Eerste Amateur en wordt getraind door Emilio Ferrera.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01

Asmir Begovic vervangt Pepe Reina bij AC Milan

Asmir Begovic speelt de volgende maanden voor AC Milan. De 32-jarige doelman komt op huurbasis over van Bournemouth. (Lees meer)


Excelsior Moeskroen wil Mathias Bossaerts

Ooit was hij een grote belofte bij Manchester City, maar na onder meer passages bij KV Oostende en NEC zit Mathias Bossaerts zonder club. Moeskroen zou hiervan willen profiteren om de verdediger in te lijven. (Lees meer)


Laurens De Bock trekt naar ADO Den Haag

Laurens De Bock zet zijn carrière verder in Nederland. Hij gaat aan de slag bij ADO Den Haag, dat hem op huurbasis overneemt van Leeds United. (Lees meer)


Asmir Begovic trekt naar Milaan

De Bosnische doelman Azmir Begovic verlaat Bournemouth en trekt naar alle waarschijnlijkheid naar AC Milan, waar hij de doublure moet worden van Donnarumma.

Volgens SkySports zijn de medische testen al achter de rug en zou de transfer weldra officieel gemaakt worden.


Simon Kjaer wordt ploegmaat van 'oude bekende' Zlatan

Simon Kjaer wordt door Sevilla voor de rest van het seizoen verhuurd aan AC Milan. De Deense centrale verdediger zal er met rugnummer 24 spelen.

Bij Milan wordt hij ploeggenoot van Zlatan Ibrahimovic, waarmee hij jaren geleden in de clinch lag, zoals u op onderstaande video kan zien.


"Samen geschiedenis geschreven": Dieumerci Ndongala zegt Racing Genk vaarwel
Foto: © photonews

"Samen geschiedenis geschreven": Dieumerci Ndongala zegt Racing Genk vaarwel

Dieumerci Ndongala trekt de deur bij Racing Genk toe en verkast naar Turkije. Ondanks de moeilijke laatste maanden die hij gekend heeft, overheersen de positieve herinneringen aan zijn Limburgs avontuur. (Lees meer)


De geïnteresseerden staan in de rij voor Jonathan David van KAA Gent

Het voorbije weekend deelden we u al mee dat Ajax zich wil versterken met Jonathan David, het Canadese goudhaantje van KAA Gent. Nu is er ook interesse vanwege een topclub uit Frankrijk. (Lees meer)


KV Kortrijk deed een bod op Ismaël Kandouss van Union SG

KV Kortrijk wil zich defensief nog versterken en speurt naar opportuniteiten in 1B. Zo zijn ze terug uitgekomen bij Union SG, waar ze eerder al Faïz Selemani gingen halen. (Lees meer)


Carlinhos Junior van Lugano is een optie voor AA Gent

AA Gent is op zoek naar aanvallende versterking en wil daar zo snel mogelijk werk van maken. Er stond al één naam op hun lijstje, maar na scouting rezen er twijfels. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties