Alcácer aangeboden bij Tottenham

Redactie
Alcácer aangeboden bij Tottenham
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Chicharito - Paco Alcácer - Vranckx - Cobbaut - Borges - Srarfi

Alcácer aangeboden bij Tottenham

Paco Alcácer is sinds de komst van Haland op overschot bij Dortmund en de club van Witsel en T. Hazard wil hem nu verkopen. Het bood hem aan bij onder meer Tottenham, dat op zoek is naar een spits sinds het uitvallen van Harry Kane.

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/01

Bassem Srarfi (OGC Nice) trekt richting Zulte Waregem

Het is wachten op de officiële aankondiging: de Tunesische international Bassem Srarfi is op weg naar Zulte Waregem. Hij komt over van OGC Nice. (Lees meer)


Atalanta heeft Lennart Czyborra gekocht van Heracles, geen Elias Cobbaut dus

Elias Cobbaut stond in de belangstelling van Atalanta, maar die zijn blijkbaar afgeschrikt door de vraagprijs van Anderlecht. Ze vonden een veel goedkopere oplossing in Nederland. (Lees meer)


OHL heeft zich versterkt met Tristan Borges

OHL heeft zich woensdag versterkt met Tristan Borges. Dat is een 21-jarige Canadese rechtsbuiten. (Lees meer)


AC Milan en Wolfsburg volgen Aster Vranckx

Bij KV Mechelen mocht Aster Vranckx vrijdag voor het eerst sinds september nog eens opdraven bij de hoofdmacht. Tegen Standard speelde hij 66 minuten. (Lees meer)


Chicharito is best betaalde speler van de MLS

De transfer van Javier Hernandez, beter bekend als Chicharito, van Sevilla naar LA Galaxy is een feit. Daarmee is de Mexicaan de best betaalde voetballer van de MLS. De vorige was Zlatan Ibrahimovic.



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties