De pronostiek van de redactie: Wat met Standard - Antwerp, de degradatiestrijd en de clashes om play-off 1? Vul NU je prono in!

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
De pronostiek van de redactie: Wat met Standard - Antwerp, de degradatiestrijd en de clashes om play-off 1? Vul NU je prono in!
Foto: © photonews

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden. 

Maar misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

 FlorentHannesNilsAlexDennisPierreJohanAernout
Kortrijk - Genk 21 XX 1
Standard - Antwerp 2X 11 1
Moeskroen - Cercle Brugge 22 X2 2
KV Oostende - Zulte Waregem 22 2X 2
Mechelen - Waasland-Beveren 11 1X 1
Club Brugge - Charleroi 11 1X 1
Anderlecht - Eupen 11 11 1
Gent - STVV 11 X1 1

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 26:

Aernout 111
Hannes 94
Dennis 84
Nils 84
Pierre 61
Johan 50
Alex 47
Florent 44

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties