Club Brugge ziet goalie terugkeren

Redactie
Club Brugge ziet goalie terugkeren

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Persoons - Persoons - Bolat - Kante - Håland - Vanheusden - Godin

Club Brugge ziet goalie terugkeren

Karlo Letica werd dit seizoen door Club Brugge uitgeleend aan het Italiaanse SPAL, maar daar gaan ze hem na dit seizoen terugsturen weet de Italiaanse pers.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/04

Sinan Bolat staat in de belangstelling van Besiktas

Het ziet er niet naar uit dat Antwerp Sinan Bolat zal kunnen houden. Diens contract loopt aan het einde van het seizoen af en er is nog steeds geen akkoord over een verlenging. In Turkije ligt Besiktas al op vinkenslag... (Lees meer)


Scheiden de wegen van Koen Persoons en Knokke?

Knokke promoveert volgend seizoen naar de hoogste amateurklasse en doet dat zonder Tom De Sutter en wellicht ook zonder Koen Persoons. (Lees meer)


Diego Godin kan Inter Milaan verlaten op zoek naar meer speeltijd

Gaat Diego Godin een jaar na zijn transfer van Atlético Madrid naar Inter Milaan alweer andere oorden opzoeken? Aan geïnteresseerde clubs alvast geen gebrek voor de Uruguayaanse verdediger. (Lees meer)


Doen Anderlecht en Juventus eerstdaags zaakjes? Makelaar is duidelijk over de zaak

Doen Anderlecht en Juventus eerstdaags zaakjes wat betreft Marko Pjaca? Makelaar is duidelijk over de zaak

RSC Anderlecht is al volop aan het kijken naar hoe het zich volgend seizoen wil gaan presenteren en heeft daartoe nog enkele knopen door te hakken. (Lees meer)


Speelster met ervaring bij Super League-team verlaat Mechelen en keert terug naar vertrouwde stal

Ook in het vrouwenvoetbal zijn het drukke weken wat betreft transfers. Een nieuwe deal is inmiddels wereldkundig gemaakt. (Lees meer)


Ex-goalie Mechelen en Standard Anthony Moris volgend seizoen opnieuw op hoogste niveau? 'Hernieuwde interesse van deze club'

Wat gaat er de komende weken en maanden gebeuren op de transfermarkt met de spelers die momenteel bij noodlijdende clubs in 1B zitten? Sommigen onder hen kunnen zeker mee in 1A én hebben ploegen die in hen geïnteresseerd zijn. (Lees meer)


'1B-revelatie die licentie Lommel op helling zette in belangstelling van diverse Belgische topclubs'

1B is de voorbije week min of meer herleid tot een schroothoop. Vier teams haalden (voorlopig) hun licentie niet en dus is het maar de vraag wat er met al de spelers van die ploegen gaat gebeuren. Eentje mag alvast hopen op een toptransfer. (Lees meer)


'Persoons maakt nog een laatste transfer'

Koen Persoons werd met Knokke kampioen in de Tweede Amateurklasse, maar lijkt niet met de West-Vlamingen te zullen promoveren. Hij wordt in verband gebracht met een transfer naar Ninove - volgend seizoen in Tweede Amateurklasse. Dat weet alvast Het Laatste Nieuws.


Huesca wil Josué Sa van Anderlecht graag houden, maar rekent daarvoor op promotie naar Primera Division

RSC Anderlecht moet deze zomer een oplossing vinden voor méér dan een volledig elftal aan verhuurde spelers. In één dossier lijkt er witte rook op komst, al hangt het ook wat af van het vervolg al dan niet van de competitie. (Lees meer)


Geruchten zwengelen aan: 'Ook Chelsea en Real Madrid springen in de dans voor Rode Duivel'
Foto: © photonews

Geruchten zwengelen aan: 'Ook Chelsea en Real Madrid springen in de dans voor Rode Duivel Dries Mertens'

Waar ligt de toekomst van Dries Mertens? Elke zomer zijn er ferme geruchten, meestal blijft hij alsnog bij Napoli. Maar deze keer ligt het anders ... (Lees meer)


'Financiële impasse kan voor snel vertrek sterkhouder Standard zorgen: ex-club ligt op de loer'

Standard heeft voorlopig nog geen licentie voor profvoetbal en heeft daardoor sowieso de nodige imagoschade geleden. Bovendien willen enkele sterkhouders voorlopig niet inbinden op hun loon, en dat heeft zo zijn gevolgen. (Lees meer)


'Barcelona wil zich ernstig versterken'

Barcelona wil werk maken van zijn toekomst en mikt daartoe volgens Mundo Deportivo op verschillende profielen. Voorin zou Lautaro Martinez erbij moeten komen, op het middenveld denken ze aan Ndombélé.


'Real maakt van Haland absolute prioriteit'

De transfergeruchten rondom Haaland zijn niet meer op een hand te tellen dezer dagen. Nu zou ook Real Madrid op hem mikken, laat Marca weten.


'PSG wil Barcelona loef afsteken bij Ajax'

André Onana stond al even in de belangstelling van Barcelona, maar nu toont ook PSG interesse in de doelman van Ajax Amsterdam. 


N'Golo Kanté op weg naar Italië?

De kans dat N'Golo Kanté bij Chelsea blijft, lijkt elke dag wat kleiner te worden. In de Engelse en Italiaanse pers wordt gewag gemaakt van een mogelijk vertrek richting Juventus.



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties