Nieuwe transfer voor Malinovskyi

Redactie
Nieuwe transfer voor Malinovskyi
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Malinovskiy - Guardiola i Sala - Krmenčík - Gaich - Kudus - Nelissen - Gomboso

Nieuwe transfer voor Malinovskyi

Ruslan Malinovskyi maakte vorige zomer de overstap van KRC Genk naar Atalanta, maar zou daar alweer kunnen verkassen. Volgens de Italiaanse pers staat hij in de belangstelling van meerdere Italiaanse topclubs, waaronder Internazionale.

Transfernieuws en Transfergeruchten 19/04

Manchester City legt jong talent Kluiverth Aguilar vast

Manchester City heeft een akkoord bereikt met een 16-jarige Peruviaan. In 2021 sluit hij aan bij de 'Citizens'. (Lees meer)


Sporting Hasselt haalt vierde zomertransfer bij Lierse K.

Sporting Hasselt heeft een vierde zomertransfer beet. De club plukte linksachter Matthiece Nelissen (23) weg bij Lierse Kempenzonen.


'Belgische topclub snoept toptalent met miljoenenbod weg voor neus van Dortmund en andere Europse subtoppers'

'Belgische topclub snoept toptalent met miljoenenbod weg voor neus van Dortmund en andere Europse subtoppers'

Het is stilaan oorlog op de transfermarkt, nu de competitie nog volledig stil ligt. En dat zou wel eens zijn gevolgen kunnen hebben. (Lees meer)


'Het is Club Brugge menens in strijd om nieuwe aanvaller'

Club Brugge mag volgend seizoen opnieuw richting de vetpotten van de Champions League. Op de arbeidsmarkt heeft het echter wel nog steeds een serieus verzoek lopen. Misschien dat een oud target de oplossing kan bieden? (Lees meer)


'Dejaegere uitgekeken op AA Gent? Twee Belgische topclubs in ieder geval geïnteresseerd'

Brecht Dejaegere werd jaren geleden al kampioen met KAA Gent en is er inmiddels al min of meer een meubelstuk geworden. (Lees meer)


Vertrekt Gouden Schoen en topschutter Turay? Keuze lijkt gemaakt bij STVV, maar ...

Hij kwam voor twee miljoen euro naar Stayen, werd vervolgens uitgeleend en speelde zich in het buitenland in de kijker. Maar wat nu met zijn toekomst? (Lees meer)


Na interesse van Chelsea, Real, Manchester United, PSG, ... : 'Verrassende club doet grote move en wil loon Rode Duivel verdubbelen'

Het zouden wel eens héél erg interessante transfergesprekken kunnen worden deze zomer, want de transfermarkt is door het coronavirus uiteraard ook aangetast. Een Rode Duivel heeft alvast héél wat opties. (Lees meer)


Tienen blijft zich maar versterken en haalt versterkingen 5 en 6 op bij OH Leuven

In het vrouwenvoetbal gaat het dezer dagen ook bijzonder hard qua transfers. Het is bij Eva's Tienen niet anders. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk Ladies halen speelster op bij OH Leuven

In de Super League regent het momenteel transfers. Ook KRC Genk heeft zich inmiddels in het gewoel gemengd. (Lees meer)


'Bordeaux wil Azor Matusiwa'

Azor Matusiwa staat in de belangstelling van onder meer PSV, maar volgens Eurosport is nu ook Bordeaux concreet voor de speler van Groningen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties