Staat Dessers voor toptransfer?

Redactie
Staat Dessers voor toptransfer?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Mertens - Pjanic - Dessers - De Sciglio - Marusic - Cucurella Saseta - Havertz

Staat Dessers voor toptransfer?

Cyriel Dessers werd topschutter in de vroegtijdig stopgezette Eredivisie. Het is nog gissen waar hij volgend jaar aan de slag gaat, maar enkele clubs passeren de revue. Eén van die clubs is het Turkse Galatasaray, die momenteel derde staan in de Turkse Super Lig. Ook enkele Belgische en Italiaanse clubs zouden geïnteresseerd zijn in de spits.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05

Nelson Semedo zou de overstap maken naar Juventus in ruil voor Pjanic en De Sciglio

Barcelona is dichtbij een deal met Juventus. In die deal zijn Pjanic en De Sciglio betrokken voor Juventus, Nelson Semedo voor Barcelona. En Barcelona zou er nog eens 25 miljoen euro bovenop krijgen. (Lees meer)


Sergino Dest moet nieuwe Dani Alves worden bij FC Barcelona

Sinds het vertrek van Dani Alves bij FC Barcelona is de rechtsachterpositie bij FC Barcelona een van de zwaktes geweest in de opstelling bij de Spaanse club. (Lees meer)


'Barcelona wil Carlos Alena, Emerson en Marc Cucurella betrekken in deal Kai Havertz'

FC Barcelona wil zich graag verzekeren van de komst van Kai Havertz. Het Duits goudhaantje van Bayer Leverkusen zal wel niet gemakkelijk binnen te halen zijn. (Lees meer)


'Adam Marusic kan Lazio verlaten om Thomas Meunier op te volgen bij PSG'

Thomas Meunier lijkt PSG zo goed als zeker te verlaten. De Rode Duivel kan op heel at interesse rekenen en heeft een aflopend contract. PSG speurt alvast de transfermarkt af, op zoek naar een vervanger. En die heeft mogelijks ook een verleden in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Newcastle United wil transferperiode aanvatten met binnenhalen Wilfried Zaha

Newcastle United wil de weg naar de top inzetten en dat wil het snel doen. Het is de bedoeling van de Engelse club om deze zomer al enkele spectaculaire transfers te doen. (Lees meer)


Leegloop bij Antwerp duurt voort, ook Hoedt volgend seizoen niet meer te bewonderen op de bosuil

Leegloop bij Antwerp duurt voort, ook Wesley Hoedt volgend seizoen niet meer te bewonderen op de bosuil

Antwerp kende een goed seizoen, maar ziet toch heel wat sterkhouders vertrekken. Na Sinan Bolat, Kevin Mirallas en coach Laszlo Boloni vertrekt nu ook Wesley Hoedt. (Lees meer)


Inter heeft zijn zinnen gezet op Dries Mertens

Inter heeft nog grootse transferplannen. De Italiaanse topclub waar Romelu Lukaku aan de slag is, wil hun topaanvaller koppelen aan een andere Rode Duivel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties