Volgens Mpoku is de toekomst van de Rode Duivels verzekerd: "Zij zullen bij de groep geraken en leren van de ervaren spelers"
Clint Vens
| 10 reacties

Paul José Mpoku geeft zijn mening over de toekomstige Rode Duivels

Volgens Mpoku is de toekomst van de Rode Duivels verzekerd: "Zij zullen bij de groep geraken en leren van de ervaren spelers"
Foto: © photonews

Paul-José Mpoku kwam tijdens zijn jongere jaren steevast uit voor de nationale jeugdselecties van België, maar koos uiteindelijk om uit te komen voor de nationale ploeg van Congo. De ex-Rouche is echter, na zijn vertrek naar Al-Wahda, nog altijd begaan met het Belgische voetbal.

Mpoku ziet de toekomst van onze Rode Duivels rooskleurig in, ondanks dat de huidige gouden generatie zo stilaan op zijn laatste benen loopt. De opvolging lijkt dan ook verzekerd. In La Dernière Heure schuift hij zeven namen naar voren. 

"Sambi uiteraard, maar ik denk ook aan Samuel Bastien, Zinho Vanheusden, Orel Mangala, Jérémy Doku, Alexis Saelemaekers en Loïs Openda. We moeten niet wanhopen voor de toekomst van de Rode Duivels."

"Het kost wat tijd, maar beetje bij beetje zullen ze bij de groep geraken en leren van de ervaren spelers. Er zit misschien geen Kevin De Bruyne of Eden Hazard tussen, maar dat is geen ramp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties