Mertens verklaart waarom hij zijn contract bij Napels verlengde: "Lockdown was doorslaggevend"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Dries Mertens verlengde zijn contract omdat hij zich goed voelt in Napels

Mertens verklaart waarom hij zijn contract bij Napels verlengde: "Lockdown was doorslaggevend"
Foto: © photonews

Dries Mertens schoot Napoli woensdag naar bekerwinst tegen Juventus. Achteraf gaf de Rode Duivel ook meer uitleg over zijn contractverlenging.

Het werd de zesde Coppa d'Italia voor Napoli. Voor Mertens een bekroning van een schitterende dag. "We hebben alles gegeven, want we wilden iets speciaals neerzetten. De drang om te winnen was enorm groot", zei hij aan RAI Sport

"Tijdens de lockdown zijn alle spelers in Napels gebleven. De trainers hebben fantastisch werk geleverd en wij waren klaar voor deze wedstrijd. Dit is een overwinning van het team en de basis voor die zege werd gelegd tijdens de quarantaine."

Maar het ging uiteraard ook over zijn contractverlenging. Nieuws dat in Napels op gejuich werd ontvangen. "Ik heb er lang en hard over nagedacht. Deze ploeg en deze trainers - niet alleen Gattuso - zijn fantastisch om mee te spelen. En dan is er nog de stad... De lockdown was als een vakantie voor mij. Ik was zó gelukkig om gewoon in Napels te zijn. Toen heb ik beslist om mijn contract te verlengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties