Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07: Xavi - Gillet - Griezmann - Alaba - Saief - Luckassen

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07: Xavi - Gillet - Griezmann - Alaba  - Saief - Luckassen
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Anderlecht kan overbodige Saief slijten, maar dan moet het wel water bij de wijn doen

Anderlecht zit met een leger aan overbodige spelers. Velen zijn daarvan uitgeleend, op de hoop dat ze een club kunnen overtuigen hen definitief over te nemen. (Lees meer)


KAA Gent Ladies halen ambitieuze speelster op bij Heerenveen: "Na twee keer de Beker is het tijd om eens voor het kampioenschap te gaan"

De KAA Gent Ladies zagen de voorbije zomer heel wat speelsters andere oorden opzoeken, maar ze hebben aan inkomende zijde ook enkele leuke transfers gemaakt. (Lees meer)


'David Alaba vindt tijd rijp voor nieuwe uitdaging en heeft keuze uit verschillende topclubs'

David Alaba groeide dit seizoen uit tot een van de betere centrale verdedigers in de Bundesliga. En veel clubs zien wel wat in de Oostenrijker. (Lees meer)


Is de transfer zo goed als rond? Derrick Luckassen woont oefenwedstrijd Anderlecht bij

Derrick Luckassen lijkt alsmaar zekerder ook volgend seizoen voor Anderlecht te voetballen. PSV en Anderlecht onderhandelen over een nieuwe huurdeal. (Lees meer)


Geen Xavi aan het roer bij FC Barcelona volgend seizoen, Spanjaard verlengt bij Al Sadd

Xavi zal dan toch niet de nieuwe coach worden van Barcelona. De Spanjaard heeft zijn contract bij Al Sadd, ietwat verrassend, verlengd. (Lees meer)


'Juventus wil profiteren van situatie Griezmann en legt eerste contact met Barcelona'

Antoine Griezmann en Barcelona zijn voorlopig nog geen succescombinatie gebleken. De Franse aanvaller wist er nog niet te overtuigen en mocht tegen ex-club Atlético Madrid zelfs maar drie minuten invallen. (Lees meer)


Moeskroen en Guillaume Gillet zijn dichtbij een akkoord

Guillaume Gillet lijkt zijn club in België te hebben gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws staat de middenvelder dichtbij een akkoord met Moeskroen. (Lees meer)


Kristopher Da Graca staat in de belangstelling van STVV

Kristopher Da Graca lijkt op weg naar de Jupiler Pro League. Al kan de interesse vanuit de Ligue 1 nog roet in het eten werpen voor STVV. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties