Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07: David - Hakim - Wernersson - Havertz

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07: David - Hakim - Wernersson - Havertz
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Kai Havertz gaat deze zomer niet naar Bayern München

Naar waar trekt Kai Havertz? De creatieve middenvelder wordt genoemd bij Bayern München, maar Karl-Heinz Rummenigge heeft deze geruchten de kop ingedrukt. Hij zal dus niet naar de Duitse kampioen trekken. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen heeft eerste wintertransfer voor 2021 beet
Foto: © photonews

KV Mechelen verwelkomt in januari Victor Wernersson

Bij KV Mechelen zijn ze er wel heel vroeg bij. Na drie zomertransfers hebben 'de Kakkers' nu ook al hun eerste wintertransfer voor 2021 beet. Op 1 januari komt Victor Wernersson over van IFK Göteborg. (Lees meer)


'Lille OSC en KAA Gent onderhandelen over Jonathan David'

KAA Gent zal deze zomer flink wat moeten onderhandelen over Jonathan David. De 20-jarige aanvaller is bijzonder gegeerd op de transfermarkt en de Oost-Vlamingen willen het onderste uit de kan halen. Volgens Franse media zouden de onderhandelingen met Lille al begonnen zijn. (Lees meer)


KV Kortrijk heeft een akkoord met Maleisisch talent Luqman Hakim Shamsudin

KV Kortrijk staat op het punt om een straffe transfer af te ronden. De 18-jarige aanvaller Luqman Hakim Shamsudin vertrekt straks naar België om bij de Kerels te tekenen. Hij wordt beschouwd als een van de grootste talenten van zijn generatie. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties