Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07: Gillet - Sané - Dutoit - Martinelli - Mumin - Luckassen - Rémy - Bellingham

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07: Gillet - Sané - Dutoit - Martinelli - Mumin - Luckassen - Rémy - Bellingham
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Gabriel Martinelle tekent langdurig contract bij Arsenal

Arsenal heeft een zaakje gedaan met het oog op de toekomst. De talentvolle spits Gabriel Martinelli blijft de club langer trouw. (Lees meer)


Francesco D'Onofrio trekt van Lierse Kempenzonen naar Seraing

Door de licentieperikelen van Roeselare en het faillissement van Lokeren kreeg RFC Serain een plaats in 1B. De club trok al enkele pionnen aan en haalde met Francesco D'Onofrio nu ook een oude bekende in huis. (Lees meer)


OFFICIEEL: Deinze haalt met William Dutoit flinke brok ervaring in huis
Foto: © photonews

William Dutoit was einde contract bij KV Oostende en trekt naar Deinze

William Dutoit heeft een nieuwe club gevonden. De Franse doelman zat sinds 1 juli zonder club en werd vrijdagavond voorgesteld bij KMSK Deinze. (Lees meer)


'Senna Miangue kan na mislukt avontuur bij Standard bij andere club uit JPL aan de slag'

Senna Miangue keerde na een weinig overtuigende uitleenbeurt aan Standard terug richting Cagliari, maar ook in Italië is er geen plek voor de linksachter. (Lees meer)


Cercle Brugge volgt voorbeeld Club Brugge en stelt een Clement aan als nieuwe coach

Cercle Brugge heeft een nieuwe trainer gevonden en die brengt heel wat internationale ervaring met zich mee. (Lees meer)


Engels toptalent volgt voorbeeldJadon Sancho en kiest voor Borussia Dortmund

Jadon Sancho liet destijds Manchester City achter zich in een zoektocht naar meer speelkansen en koos voor Borussia Dortmund. Bij de Duitse club groeide de Engelsman uit tot een van de meest veelbelovende spelers in Europa. (Lees meer)


Benevento van Filippo Inzaghi stunt met komst Loïc Remy, terwijl ook Daniel Sturridge en Andre Schurrle op komst zijn

Benevento Calcio, met coach Filippo Inzaghi aan het roer, promoveert volgend seizoen naar de Serie A. De club is daarom al volop op zoek naar enkele versterkingen voor het volgende seizoen. (Lees meer)


Moeskroen heeft Guillaume Gillet een contractvoorstel gedaan

Op zijn 36ste heeft Guillaume Gillet nog geen zin om de schoenen aan de haak te hangen. Hij kreeg geen nieuw contract bij RC Lens, die hij de promotie hielp maken naar de Ligue 1. In België zijn er wel twee eersteklassers geïnteresseerd. (Lees meer)


Nederlandse pers is duidelijk: 'Jarige Luckassen opnieuw op weg naar Anderlecht'

Derrick Luckassen opnieuw op weg naar Anderlecht

Anderlecht heeft bijna een nieuw transferdossier afgerond. De club wou de gehuurde Derrick Luckassen langer houden en lijkt daar nu ook in te slagen. (Lees meer)


Leroy Sané verlaat Manchester City voor Bayern München

Wat al weken in de lucht hing werd vrijdag officieel bevestigd door Bayern München. Leroy Sané verlaat Manchester City voor de Duitse recordkampioen. (Lees meer)


De Ghanese verdediger Abdul Mumin zou via Sheffield bij Beerschot kunnen belanden

Is er versterking voor de defensie op komst bij Beerschot? Volgens Engelse bronnen zou Sheffield United interesse hebben in de Ghanees Abdul Mumin en hem daarna op het Kiel willen plaatsen. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties