Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07: Dessers - Vermijl - Osimhen - David - Tabekou - Ngonge - Vermijl - Matam

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07: Dessers - Vermijl - Osimhen - David - Tabekou - Ngonge - Vermijl - Matam
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Hakimi officieel verkocht van Real Madrid aan Inter Milan voor €40 miljoen euro

Real Madrid heeft de verkoop van Achraf Hakimi naar Inter officieel aangekondigd op haar kanalen. De Milanese club betaalde €40 miljoen voor de youngster die vorig seizoen nog uitgeleend werd aan Dortmund. (Lees meer)


Cyriel Dessers spreekt voor het eerst over zijn droomtransfer naar Genk

Cyriel Dessers laat zich voor het eerst uit over zijn transfer naar KRC Genk. Een echte jongensdroom die in vervulling gaat voor de 25-jarige Limburger. Hij was al langer aangekondigd en vanochtend werd zijn komst officieel afgerond. (Lees meer)


KV Oostende kondigt derde aanwinst aan, Franse verdediger Ndicka

KV Oostende kondigt op haar website een nieuwe speler aan. De Kameroense Fransman Theo Ndicka komt over van de Franse derdeklasser Bourg-en-Bresse waar hij werd uitgeleend door Lyon. (Lees meer)


Lille vindt de opvolger van Osimhen ook in Jupiler Pro League

Nadat de transfer van Victor Osimhen zo'n succes is gebleken, richten ze bij Lille hun pijlen alweer op de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Laurens en Marnick Vermijl tekenen contract bij Thes Sport

De broers Vermijl gaan volgend seizoen in eerste nationale voetballen. Zowel Laurens als Marnick Vermijl kozen voor een avontuur bij Thes Sport. (Lees meer)


Moeskroen wil aanval versterken met Cyril Ngonge of Serge Tabekou

Moeskroen is nog op zoek naar enkele aanvallende versterkingen. Het is daarbij uitgekomen bij Club Brugge. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 01/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties