Anderlecht dubbel geboekt? Nantes kondigt oefenwedstrijd aan op zelfde dag dat RSCA tegen Lyon zou sparren.
A Saliou
| 17 reacties

Charleroi en Anderlecht zullen een oefenwedstrijd spelen tegen Nantes

Anderlecht dubbel geboekt? Nantes kondigt oefenwedstrijd aan op zelfde dag dat RSCA tegen Lyon zou sparren.
Foto: © photonews

FC Nantes meldt op haar website dat ze oefenwedstrijden zal spelen tegen RSC Anderlecht en Charleroi. Alleen lijkt er bij Anderlecht nog verwarring over de datum aangezien ze dan zouden spelen tegen Lyon. Het ziet er dus naar uit dat die wedstrijd niet zal doorgaan.

FC Nantes kondigt op haar site 5 oefenwedstrijden aan, waarvan eentje tegen Anderlecht en eentje tegen Charleroi. De wedstrijd tegen Anderlecht zal doorgaan in België. Charleroi maakt de verplaatsing naar Frankrijk. 

Tegen Anderlecht zullen ze spelen op zaterdag 25 juli. Aftrap zal gegeven worden om 15 uur en de wedstrijd zal - zoals alle oefenwedstrijden van RSCA deze voorbereiding - plaatsvinden achter gesloten deuren.

Anderlecht zou normaal gezien een wedstrijd spelen tegen Lyon op diezelfde datum. Het is nog niet meteen duidelijk als Nantes een foutje maakte omtrent de datum of als de wedstrijd tegen Lyon niet zal doorgaan.

De wedstrijd tegen Charleroi zal doorgaan op zaterdag 1 augustus om 17 uur in het Léo Lagrange stadion in Saint-Nazaire. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties