Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07: Ruiz - Brüls - Buatu - David - Torres Garcia - Kudus - Córdoba Copete - Krauß

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07: Ruiz - Brüls - Buatu - David - Torres Garcia - Kudus - Córdoba Copete - Krauß
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Jeugdspeler Racing Genk kiest na 13 jaar voor avontuur bij Roda JC

Racing Genk ziet de 20-jarige verdediger Xander Lambrix vertrekken. (Lees meer)


Guardiola en Manchester City bijna rond met eerste toptransfer

Pep Guardiola gaf eerder al aan dat Manchester City zal moeten investeren om weer mee te kunnen doen om de prijzen. Zijn uitspraken waren nog niet koud of de eerste toptransfer is al bijna rond. (Lees meer)


Orel Mangala krijgt volgend seizoen het gezelschap van Konstantinos Mavropanos

Orel Mangala en Stuttgart zullen volgend seizoen actief zijn in de Bundesliga en dus is de club al op zoek naar enkele versterkingen. (Lees meer)


Jhon Cordoba kon op de interesse van Club Brugge rekenen

In de zoektocht naar een nieuwe spits kwam Club Brugge uit bij Köln-spits John Cordoba. Maar tot een transfer zal het niet komen. (Lees meer)


AA Gent en Racing Genk grijpen naast toptalent, Mohammed Kudus tekent bij Ajax contract voor vijf jaar

Geen AA Gent of Racing Genk voor Mohammed Kuddus. De Ghanese aanvaller kiest voor Ajax. (Lees meer)


Bryan Ruiz flirt openlijk met terugkeer naar AA Gent: "Zou leuk zijn om terug te keren"

Als het van Bryan Ruiz afhangt, dan keert hij nog een laatste keer terug naar Europa. Liefst zou de Costa Ricaan dat doen bij een van zijn oude clubs. (Lees meer)


Lommel gaat ook Arno Verschueren halen

Lommel SK blijft zich gevoelig versterken. Sinds de samenwerking met City Football Group kwamen er al heel wat talentvolle jongens naar de club. (Lees meer)


Officieel: KV Oostende heeft tweede Duits talent beet

Vanmorgen werd er al bericht dat KV Oostende dichtbij een akkoord zou zijn met de jonge Nick Bätzner en deze middag werd de transfer officieel aangekondigd. (Lees meer)


Lille bevestigt vertrek Victor Osimhen en nadert akkoord met Jonathan David, 25 miljoen euro en een contract voor vijf jaar
Foto: © photonews

Lille bevestigt vertrek Victor Osimhen en nadert akkoord met Jonathan David, 25 miljoen euro en een contract voor vijf jaar

Bij Lille werd er vandaag de uitgaande transfer aangekondigd van Victor Osimhen, maar de Noord-Franse club heeft al een akkoord met zijn opvolger... Jonathan David. (Lees meer)


Jordy Schelfhout heeft een nieuw contract getekend bij KV Oostende

KV Oostende bevindt zich in het midden van de wederopbouw en de club zet in op de jeugd. Zo hebben ze de 19-jarige doelman Jordy Schelfhout een nieuw contract gegeven. (Lees meer)


Eupen mikt op Christian Brüls, die niet weg mag bij Westerlo: "Hij heeft hier met volle verstand een contract ondertekend"

Eupen hoopt zich nog te kunnen versterken met Christian Bruls, die graag terug in 1A wil spelen. Maar bij Westerlo zijn ze niet te vinden voor een vertrek van hun sterkhouder. (Lees meer)


KV Oostende zit niet stil en drukt door voor nieuw Duits talent

Bij KV Oostende gaan ze alweer een jong, Duits talent wegplukken uit de jeugdreeksen van het Duitse voetbal. (Lees meer)


Sint-Truiden laat Buya Turay naar China vertrekken

Voor net geen twee miljoen kwam hij over in 2018, maar amper zeven wedstrijden later is hij alweer weg. (Lees meer)


KV Oostende maakt werk van nieuwe ploeg en is bijna rond met achtste aanwinst

Een maand geleden telde KV Oostende nog amper elf spelers en dus is het volop op zoek naar een nieuw elftal. (Lees meer)


Sint-Truiden bereikt akkoord met Jonathan Buatu

Sint-Truiden heeft een vervanger gevonden voor Rocky Bushiri. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties