Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07: Perbet - Cobbaut - Cacace - Fadiga

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07: Perbet - Cobbaut - Cacace - Fadiga
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 08/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Perbet - Cobbaut - Cacace - Fadiga

Noah Fadiga trekt van Club Brugge naar Heracles

Noah Fadiga, zoon van Khalilou, verlaat Club Brugge en trekt naar Heracles Almelo. De flankspeler tekent er een contract voor drie seizoenen. (Lees meer)


De Nieuw-Zeelander Liberato Cacace staat in de belangstelling van STVV

STVV heeft zijn oog laten vallen op een Nieuw-Zeelander die bij Wellington Phoenix speelt in Australië. De 19-jarige linksachter Liberato Cacace zou in de belangstelling staan van de Australische hoofdcoach van STVV. (Lees meer)


Definitieve verhuis naar OHL voor Perbet zo goed als volledig rond

OHL zal een beroep kunnen doen op Jérémy Perbet in de terugmatch van de promotiefinale én komend seizoen. Daar heeft het alle schijn van. De Leuvenaars huurden hem het voorbije seizoen van Charleroi en zullen hem weldra definitief overnemen. (Lees meer)


Elias Cobbaut? Dat is dan 10 miljoen euro aub
Foto: © photonews

Cobbaut mag Anderlecht verlaten, maar daar hangt een prijskaartje aan vast

Zou Elias Cobbaut Anderlecht verlaten? Niets kan hem tegenhouden, behalve misschien zijn prijs: paars-wit zal hem niet voor een klein bedrag laten gaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties