'German Mera kan naar Boca Juniors'

Redactie
'German Mera kan naar Boca Juniors'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ruiz - De Pauw - De Pauw - Gerkens - Osimhen - Mensah - Nazaryna - Souček

'German Mera kan naar Boca Juniors'

German Mera speelde in het verleden bij Club Brugge en KV Mechelen, nu zou hij volgens Argentijnse media naar Boca Juniors kunnen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07

OFFICIEEL: KRC Genk bouwt aan de toekomst met meerjarencontract voor jeugdinternational

KRC Genk wil de komende weken, maanden en jaren verder bouwen aan de toekomst. In die optiek hebben ze nu een jong talent een meerjarencontract gegeven. (Lees meer)


Beerschot haalt ferme slag thuis: gewezen sterkhouder met verleden bij OH Leuven terug naar het Kiel

Beerschot haalt slag thuis: gewezen sterkhouder met verleden bij OH Leuven terug naar het Kiel

De finale tussen OH Leuven en Beerschot op 2 augustus om promotie naar 1A wordt een heel bijzondere wedstrijd. Beide ploegen wapenen zich alvast op de arbeidsmarkt. (Lees meer)


BREAKING: Antwerp haalt uit op transfermarkt en heeft aanvallende versterking binnen

Antwerp heeft opnieuw uitgehaald op de transfermarkt. Omdat Didier Lamkel Zé onder meer vermoedelijk nog vertrekt was er aanvallend versterking nodig. (Lees meer)


Geeft Lille David al op?

Geeft Lille de strijd om Jonathan David (al) op? Het ziet er naar uit, want volgens Turkse media zouden ze nu vooral mikken op Burak Yilmaz.


Osimhen? Deal is beklonken!

Het heeft héél wat voeten in de aarde gehad, maar de deal zou nu alsnog rond zijn: Victor Osimhen is van Napoli. Officieel is het wel nog niet aangekondigd.


West Ham United neemt Soucek over van Slavia Praag

Bij West Ham United hebben ze meteen uitgehaald op de transfermarkt nadat ze zich gered hebben in de Premier League. (Lees meer)


Egor Nazaryna staat op het punt te tekenen voor Zorya Luhansk

Door de blessures van Coopman en De Sart is het middenveld wat dunbevolkt bij Antwerp, maar toch laat de club er nog eentje gaan. (Lees meer)


Twee Franse clubs mengen zich in de strijd om Gideon Mensah

Gideon Mensah kan na een sterk seizoen bij Zulte Waregem niet rekenen op het vertrouwen van Red Bull Salzburg en de Ghanese linksachter mag er dan ook vertrekken. (Lees meer)


Bryan Ruiz tekent een contract in eigen land bij LD Alajuelense

Bryan Ruiz heeft een nieuwe club gevonden. Nadat zijn contract bij Santos in onderling overweg ontbonden werd flirtte Ruiz heel even met een terugkeer naar AA Gent, maar nu zet de Costa Ricaan zijn carrière verder in eigen land. (Lees meer)


Pieter Gerkens kan middenveld Antwerp versterken

Bij Antwerp zagen ze in de voorbereiding al Sander Coopman en Alexis De Sart voor langere tijd uitvallen en dus zijn ze nog dringend op zoek naar een vervanger. (Lees meer)


Nederlandse club wil Mile Svilar graag huren van Benfica
Foto: © photonews

Heerenveen heeft interesse om Mile Svilar te huren

Tegen Aves mocht hij nog eens spelen voor de eerste ploeg van Benfica en dat maakt van Mile Svilar weer een hot topic. De Belgisch jeugdinternational zou de komende weken wel eens voor een transfer kunnen komen te staan. (Lees meer)


Cercle Brugge wil Thomas Didillon

Bij Anderlecht loopt Thomas Didillon nog steeds rond. De Franse doelman gaat er het seizoen in als derde doelman en zoekt dus nog naar een oplossing. (Lees meer)


Antwerp en Nill De Pauw in vergevorderde onderhandelingen

Op zoek naar nog wat extra aanvallende versterking is Antwerp bij Nill De Paul uitgekomen. Die zit momenteel zonder club. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties