AS Roma en Lucas Torreira vinden bijna akkoord

Redactie
AS Roma en Lucas Torreira vinden bijna akkoord

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Cavani - Dzeko - De Gea - Wijnaldum - Depay - Wijnaldum - Depay

AS Roma en Lucas Torreira vinden bijna akkoord

Lucas Torreira lijkt Arsenal te gaan verlaten. De Uruguayaanse middenvelder is er niet zeker van een basisplek en wil graag terugkeren naar Italië. AS Roma is de grootste kanshebber.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/08

Willem II veegt aanbiedingen van twee Belgische topclubs van tafel voor Trésor Ndayishimiye

Trésor Ndayishimiye was vorig seizoen een van de revelaties uit de Eredivisie en dat leverde hem heel wat interesse op. Ook vanuit België. (Lees meer)


'Chelsea wil slag slaan en David De Gea wegplukken bij Manchester United'

David De Gea mag vertrekken bij Manchester United na enkele teleurstellende seizoenen. De 29-jarige Spanjaard kan echter actief blijven binnen de Premier League. (Lees meer)


Voormalig target Anderlecht tekent bij Atlético Madrid

Anderlecht hield deze zomer sterk rekening met een vertrek van Hendrik Van Crombrugge en hield enkele alternatieven achter de hand. (Lees meer)


Ronald Koeman wil meteen landgenoten halen

Ronald Koeman is de nieuwe coach van Barcelona en voor nieuwe aanwinsten wil hij enkele landgenoten aantrekken. Georgino Wijnaldum, Donny Van de Beek en Memphis Depay worden genoemd.


'Real Madrid onder de indruk van bloedvorm Romelu Lukaku'

Romelu Lukaku maakt indruk in Italië en de Europa League en dat is zelfs Real Madrid niet ontgaan. (Lees meer)


Godfred Donsah kan transfer maken binnen Serie A

Vorig seizoen speelde hij nog voor Cercel Brugge, maar na zijn uitleenbeurt keerde hij terug naar Bologna. Nu zou Sassuolo de Ghanese middenvelder graag willen inlijven.


West Ham en Newcastle vechten om Omar Colley

Omar Colley gaat waarschijnlijk Sampdoria verlaten. Zowel Newcastle als West Ham willen de Gambiaans international binnenhalen voor zes miljoen euro.


Jean-Clair Todibo kan overstap maken naar Marseille

De Franse verdediger, Jean-Clair Todibo, kan voor zo'n 10 miljoen richting Olympique Marseille vertrekken. Todibo, in het verleden nog in beeld bij Anderlecht, mag vertrekken bij Barcelona.


"Gabriel moet keuze maken tussen Arsenal en Napoli"

Gabriel van Lille kan kiezen tussen Napoli en Arsenal, dat heeft Lille-voorzitter Gerard Lopez gezegd. "Het is duidelijk dat die twee clubs hem willen, hij moet alleen zelf nog bepalen naar waar hij trekt."


Atlético Madrid denkt aan Edin Dzeko

Edin Dzeko gaat AS Roma zo goed als zeker verlaten. Juventus toonde al interesse en ook Atlético Madrid ziet de ervaren Bosniër graag komen.


Inter Milaan blijft gaan voor Emerson

Inter Milaan drukt door voor Emerson Palmieri. Chelsea wil de Italiaan wel laten gaan, maar wacht eerst af of het Ben Chilwell kan losrukken bij Leicester City. Chelsea vraagt 30 miljoen, maar Inter denkt dat 20 miljoen moet volstaan.


Juventus geeft Aouar nog niet op

Houssem Aouar maakte indruk in de Champions League, waaronder tegen Juventus. Die club heeft de Fransman nog niet opgegeven, al wil Lyon minstens 45 miljoen euro ontvangen. Ook Chelsea, Manchester City, PSG en Inter Milaan blijven geïnteresseerd.


Fenerbahce is de nieuwe club van Mame Thiam

Tijdens het seizoen 2015-2016 maakte hij nog het mooie weer bij Zulte Waregem, nu verdient hij een toptransfer naar het Turkse Fenerbahce. (Lees meer)


Ex-Anderlechtgoalie Samir Ujkani blijft jaartje langer in Serie A

In een ver verleden nog doelman bij Anderlecht, maar ondertussen al jaren actief in Italië, heeft Samir Ujkani zijn kribbel gezet onder een nieuw contract bij Torino. De Albanese doelman kwam er dit seizoen amper één keer in actie.


Al-Diwaniya is de nieuwst club voor het gewezen toptalent Nathan Kabasele

Op je zestiende debuteren in de eerste ploeg van Anderlecht en 10 jaar later je carrière vervolgen in Irak. Het kan vreemd lopen in het voetbal. De carrière van Nathan Kabasele liep helemaal niet over rozen. (Lees meer)


Benfica zou na Jan Vertonghen ook Edinson Cavani willen inlijven

Benfica moest dit jaar de titel en de beker aan de grote rivaal uit Porto laten en dat ligt gevoelig. Eerder deze mercato werd Jan Vertonghen ingelijfd en de Portugezen zijn nog niet klaar met winkelen. Er moet nog een grote naam bijkomen. (Lees meer)


Zoon van Klinsmann strijkt neer bij LA Galaxy

Jonathan Klinsmann zet zijn carrière verder bij LA Galaxy. De in de VS geboren Duitser en zoon van Jürgen Klinsmann was einde contract bij het Zwitserse St. Gallen en maakt nu de overstap naar LA. 


Geruchten over Barcelona: 'Koeman wil Wijnaldum en Depay'

Ronald Koeman is nog maar net aan de slag als hoofdtrainer van FC Barcelona en zijn 'wenslijstjes' vliegen ons al om de oren. Opvallend: op die lijstjes zien we steeds de naam van twee landgenoten van Koeman. (Lees meer)


KV Oostende laat Jelle Bataille niet vertrekken naar OHL

Clubs die naar KV Oostende komen om Jelle Bataille weg te halen moeten zich geen illusies maken. De Kustploeg laat hem niet gaan. (Lees meer)


Moeskroen strikte Quirynen en blijft speuren naar jong, Belgisch talent: Brugse winger op de radar

Cyril Ngonge van Club Brugge op de radar bij Moeskroen

Moeskroen houdt de Belgische spelersmarkt lauwlettend in de gaten. De Henegouwers gingen eerst Robby Quirynen huren van Antwerp en hebben nu een beloftevolle speler van Club Brugge op het oog. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties