'Dani Olmo naar Real Madrid'

Redactie
'Dani Olmo naar Real Madrid'
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Dani Olmo naar Real Madrid'

Dani Olmo van RB Leipzig staat in de belangstelling van Real Madrid. Dat zou een opvallende move kunnen zijn van het Barcaproduct.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09

'Absolute stunttransfer zeker nog niet van tafel bij Club Brugge'

Club Brugge wil niet bij de pakken blijven zitten en volgende maand voor het definitief sluiten van de transfermarkt een nieuwe spits binnenrijven. Daarbij mikken ze hoog. Heel hoog. (Lees meer)


Blijft Messi nu toch?

De gesprekken zijn gaande. Lionel Messi die eventueel toch nog blijft bij Barcelona? Het zou misschien toch nog maar kunnen. De komende weken gaan we zien wat of hoe ...


'Barcelona heeft Wijnaldum bijna beet'

Wijnaldum en Barcelona? Dat is bijna rond. Toch als we The Sun mogen geloven. Bij Liverpool speelde hij het voorbije jaar ook al niet te veel. 


Everton en Abdoulaye Doucouré zijn eruit

Everton staat dicht bij de handtekening van Abdoulaye Doucouré. Die komt voor bijna 25 miljoen euro over van Watford, weten ze in de Engelse pers alvast.


'West Bromwich Albion gaat clubrecord breken voor winger'

West Brom staat heel dicht bij een deal rond Grady Diangana. Voor de winger van West Ham United zouden ze een recordbedrag van om en bij de 20 miljoen euro willen betalen.


Vedad Ibišević is de nieuwe aanvaller van Schalke 04

De 36-jarige Vedad Ibišević heeft een nieuwe club gevonden. Zijn contract liep af bij Herta Berlijn, maar hij blijft in de Bundesliga, want hij gaat bij Schalke 04 aan de slag. Daar wordt hij onder meer een concurrent van Benito Raman. (Lees meer)


Jackson Muleka komt zaterdag aan in Luik

Jackson Muleka heeft een contract van vier seizoenen getekend bij Standard en zijn komst naar Luik werd deze week verwacht. Hij zal zaterdag aankomen, maar de aanvaller zal nog niet direct inzetbaar zijn. (Lees meer)


Turkse interesse in Ognjen Vranjes, AEK geeft ook nog niet op

Even leek er voor Ognjen Vranjes een toekomst weggelegd bij Anderlecht, maar al even snel werd hij weer naar de achtergrond geduwd. (Lees meer)


Beerschot plukt Belgisch talent weg bij AS Roma
Foto: © photonews

Beerschot haalt Keres Masangu weg bij AS Roma

Beerschot heeft nog een mooie transfer gerealiseerd. De kampioen uit 1B plukt de jonge Keres Masangu weg bij AS Roma. (Lees meer)


Lierse Kempenzonen heeft interesse in Mathieu Troonbeeckx van STVV

Lierse Kempenzonen is het seizoen in 1B niet slecht gestart. Met 4 op 6 kunnen ze meer dan tevreden zijn. Toch willen ze hun te smalle kern nog versterken. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties