Pijnlijke week voor Charleroi: "Maar we staan nog wel aan de leiding, hé"

Pijnlijke week voor Charleroi: "Maar we staan nog wel aan de leiding, hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een gelijkspel tegen de hekkensluiter, Europees uitgeknikkerd door een tegenstander die niet sterker was én verloren tegen de grote rivaal. Het was niet de leukste week voor de Carolo's. "Maar vergeet niet dat we nog steeds aan de leiding staan, hé", aldus Karim Belhocine.

Charleroi acteerde matig tegen Standard. Fysieke vermoeidheid na de partij tegen Lech Poznan? Of lag de Europese uitschakeling veeleer mentaal op de lever?

Karim Belhocine zocht hoe dan ook geen excuses na de nederlaag tegen Standard, dat trouwens ook donderdag nog een felbevochten Europese wedstrijd moest afwerken. "Voor de wedstrijd en tijdens de eerste helft merkte ik geen vermoeidheid, misschien wel een beetje in de tweede helft. Maar ook Standard speelde donderdag nog", aldus de T1 van de Carolo's.

Charleroi begon nochtans goed in de tweede helft, maar het laatste kwartier was er teveel aan. "We hadden moeite met het blok van Standard, met vijf achterin. In de tweede helft vonden we beter de oplossingen. Helaas leverde dat niets op."

Een derde tikje in amper zeven dagen voor de Zebra's, al wil Belhocine de negativiteit toch weghouden van zijn groep. "We staan op kop van de competitie na acht speeldagen. Ik denk dat weinig mensen voor de start van het seizoen daarvan zelfs nog maar durfden dromen. Dát is wat we moeten onthouden van het seizoensbegin, en niet deze nederlaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties