Cyriel Dessers maakt debuut voor Nigeria, maar geraakt niet verder dan een gelijkspel tegen Tunesië

Nils Wens
| 1 reacties

Nigeria nam het deze avond in een oefenwedstrijd op tegen Tunesië. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel na doelpunten van Kelechi Iheanacho en Mohamed Dräger. Cyriel Dessers maakte zijn debuut voor The Super Eagles.

Deze avond stond een oefenwedstrijd tussen Nigeria en Tunesië op het programma. In deze wedstrijd maakte Cyriel Dessers zijn debuut voor de Nigeriaanse nationale ploeg. Hij kreeg ongeveer 20 minuten om zich te tonen.

Doelpunten vielen echter niet meer na zijn invalbeurt, want de twee doelpunten vielen al voor de rust. Kelechi Iheanacho opende de score voor The Super Eagles, maar Mohamed Dräger zorgde voor de gelijkmaker.