Directeur van KV Mechelen richt zich tot hoofdaandeelhouder: "We rekenen op het supportershart van Dieter Penninckx"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 33 reacties
Directeur van KV Mechelen richt zich tot hoofdaandeelhouder: "We rekenen op het supportershart van Dieter Penninckx"
Foto: © photonews

KV Mechelen zoekt naar oplossingen in verband met de aandelen die in handen zijn van Dieter Penninckx, de hoofdaandeelhouder van de club die zijn bedrijf FNG failliet zag gaan.

De club liet op de eigen webstek weten dat het aandelenregister in bewaring werd genomen door het gerecht in het onderzoek naar de bedrijven van Dieter Penninckx, de hoofdaandeelhouder van KV Mechelen.

"Het in bewaring nemen van een aandelenregister betekent dat aandelen wel nog verkocht kunnen worden door de eigenaars, zoals bijvoorbeeld de vennootschappen van Dieter Penninckx, maar altijd in samenspraak én met controle door het gerecht", klonk het op de website van Malinwa. 

"Een beslissing tot al dan niet verkoop van aandelen ligt dus nog steeds in handen van Dieter Penninckx zelf.  De raad van bestuur van Malinwa besliste gisteren om een open gesprek aan te gaan met Penninckx zodra hij vrijkomt om zijn betrokkenheid en toekomst bij de club te bepalen."

"De raad van bestuur onderzoekt de mogelijkheden om de aandelen van Dieter Penninckx van de NV te laten verwerven door de club, de actuele aandeelhouders en de supporters", klonk het in een eerder persbericht.

Op 14 oktober richtte algemeen directeur Frank Lagast zich tot Penninckx. "De raad van bestuur rekent op het supportershart van Dieter Penninckx zodat de toekomst van de club verzekerd blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties