Kan zelfs D'Onofrio niet voor de doorbraak zorgen? Vertrek is bespreekbaar voor Club Brugge, maar... niet naar Antwerp
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 103 reacties

Antwerp FC wil Siebe Schrijvers, maar Club Brugge wil geen concurrent versterken

Kan zelfs D'Onofrio niet voor de doorbraak zorgen? Vertrek is bespreekbaar voor Club Brugge, maar... niet naar Antwerp

Ivan Leko wil dat Luciano D'Onofrio in januari alles op alles zet om Siebe Schrijvers naar de Bosuil te halen. De aanvaller mag mits een goed bod vertrekken bij blauw-zwart, maar de Italobelg zal van een kale reis terugkomen.

We lieten eerder al weten dat Luciano D’Onofrio momenteel twee winterdossiers op zijn bureau heeft liggen. De Italobelg maakt zich sterk dat hij Junior Edmilson terug naar België kan halen, terwijl Ivan Leko Siebe Schrijvers in de kern wil hebben. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Schrijvers is onder Philippe Clement niet langer zeker van een basisplaats. Een vertrek van de Limburger is voor blauw-zwart bespreekbaar, maar dan moet het juiste bod op tafel komen. Schrijvers heeft nog een contract tot medio 2022 op Olympia. Zijn marktwaarde wordt geschat tussen de drie en vier miljoen euro. 

Bespreekbaar, maar... niet naar Antwerp

Volgens onze informatie mag D’Onofrio zich de moeite en kilometers van een trip naar Brugge besparen. Vincent Mannaert wil geen rechtstreekse concurrent in de strijd voor de titel versterken, terwijl Antwerp er zelf niet aan denkt om een niet te weigeren bod van pakweg vijf miljoen euro op tafel te gooien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties