KRC Genk ontvangt een emotioneel kaartje uit Zuid-Afrika: "Bedankt voor alle steun en medeleven"

Seppe Frans
| 3 reacties
KRC Genk ontvangt een emotioneel kaartje uit Zuid-Afrika: "Bedankt voor alle steun en medeleven"
Foto: © Photonews

KRC Genk heeft woensdagmiddag een bedankbriefje ontvangen uid Zuid-Afrika. De familie van de overleden verdediger bedankte de Limburgers voor de vele steun en medeleven die ze de afgelopen weken hebben getoond.

Anele Ngcongca overleed op 23 november na een auto-ongeluk in Zuid-Afrika. KRC Genk was geschokt door het tragische overlijden en pakte meermaals uit met een mooi eerbetoon voor hun voormalig publiekslieveling. Zo betraden alle spelers in de gewonnen topper tegen Antwerp het veld met rugnummer 16, de nummer waarin de Zuid-Afrikaan jarenlang actief was bij Genk. Er hing ook een grote spandoek, daarvoor zwierde de club al een ontroerende video online. 

Woensdagmiddag ontving KRC Genk een bedankkaartje uit Zuid-Afrika. De familie van Anele bedankte de Limburgers voor het medeleven en steun dat ze de voorbije weken hebben getoond. 

In 2007 tekende Anele bij de Limburgers. Hij lag er meer dan negen jaar onder contract. In 279 wedstrijden in het shirt van Genk won hij twee Bekers van België en was de rechtsachter één van de sterkhouders bij de gewonnen landstitel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties