Internationals van Oud-Heverlee Leuven allemaal aan het feest

Seppe Frans
| 0 reacties
Internationals van Oud-Heverlee Leuven allemaal aan het feest
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven maakt nog steeds kans op een plek in de play-offs, maar zal de voorbereidingen voor de laatste weken moeten afwerken zonder enkele spelers. Ze moesten namelijk (tijdelijk) afscheid nemen van Tamari, Jemelka, Ouedraogo en Malinov. De spelers keerden allemaal huiswaarts.

Daar beleven ze momenteel de nodige successen tijdens de interlandperiode. Zo mocht Tamari in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Libanon gaan vieren. De ‘Jordaanse Messi’ maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Ook Jemelka haalde in zijn eerste WK-kwalificatiewedstrijd stevig uit.

Tsjechië, de volgende tegenstander van onze Rode Duivels, won namelijk met 2-6 van Estland. Jemelka kwam wel niet in actie, maar hij zag vanuit de tribunes ploeggenoot Soucek de scheve situatie rechtzetten met een indrukwekkende hattrick.

Ouedraogo en Issa Kabore (KV Mechelen) speelden met Burkina Faso dan weer gelijk en plaatste zich voor deelname aan de Africa Cup. Donderdag neemt Bulgarije, met Malinov in de selectie, het op tegen Zwitserland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties