'Stekelenburg is clubloos'

Redactie
'Stekelenburg is clubloos'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Buffon - Stekelenburg - Debaty

'Stekelenburg is clubloos'

Ajax heeft het aflopende contract van Maarten Stekelenburg formeel opgezegd. Dat is alvast wat De Telegraaf laat weten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/03

'Engelse en Duitse topclub willen Club Brugge stokken in wielen steken voor talentrijke 19-jarige flankaanvaller'

Met Krépin Diatta en Emmanuel Dennis vertrokken afgelopen winter twee wingers uit Jan Breydel. Ook deze zomer mag er uitgaande actie verwacht worden, dus kijken ze bij blauw-zwart al verder dan hun neus lang is. Een winterpiste komt opnieuw op tafel, al is de concurrentie niet minnetjes. (Lees meer)


Verrassende en gevoelige transfer voor Buffon?

Bijzonder gerucht in Italië. Juventus heeft besloten het contract van Gianluigi Buffon niet te verlengen, maar mogelijk zou Napoli hem een uitweg willen bieden.


FC Liège heeft sterkhouder langer aan zich gebonden

FC Liège heeft laten weten dat het de 31-jarige doelman Kevin Debaty langer aan zich heeft weten te binden met een nieuw tweejarig contract.


Damien Roden trekt naar de MLS

Damian Roden wordt raadgever bij Minnesota United. Hij blijft volgens RSC Anderlecht wel ook nog actief bij paars-wit als raadgever.


Vertonghen laat zich uit over situatie bij Tottenham

Jan Vertonghen had ook evengoed kunnen verlengen bij Tottenham Hotspur. Dat heeft hij zelf aangegeven in de nasleep van België - Wit-Rusland.



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties