De Boeck reageert na doelpunt Lokonga en verwijzing naar krantenartikel: "Beetje triestig als je daaruit motivatie moet halen"

Redactie
| 86 reacties
De Boeck reageert na doelpunt Lokonga en verwijzing naar krantenartikel: "Beetje triestig als je daaruit motivatie moet halen"
Foto: © photonews

Glen De Boeck had zich voor Anderlecht - Club Brugge kritisch uitgelaten over Albert Sambi Lokonga, die vervolgens op basis van het krantenartikel daarover aan de slag ging én scoorde tegen blauw-zwart. "Zijn reactie vond ik een beetje grappig", prikt De Boeck nu terug.

Glen De Boeck zou Mats Rits altijd op Sambi Lokonga laten voorgaan bij de Rode Duivels. "Ik vind hem vijf keer beter op die positie", aldus De Boeck in Het Nieuwsblad.

Waarop de makelaar van Lokonga het artikel oppikte en mogelijk ook liet weten aan de middenvelder van Anderlecht. Die scoorde en snoerde zo de criticasters de mond, of niet?

Beetje grappig

"70 minuten lang speelde hij geen goede wedstrijd", aldus De Boeck. "Als Mignolet zich niet verkijkt, gaat die bal niet binnen en hebben we het vandaag niet eens over Lokonga."

"Ik vond zijn reactie eerlijk gezegd een beetje grappig. Iemand zal hem wel op dat artikel gewezen hebben, maar motivatie moet je bij jezelf vinden. Ik vind het een beetje triestig als je je motivatie moet halen uit een stuk in de krant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties