Sonck begrijpt Antwerp niet in zaak Refaelov: "Waarom mag hij zich niet meer ten volle geven voor zijn huidige werkgever?"
Clint Vens
| 66 reacties

Wesley Sonck laat zich uit over de situatie Refaelov bij Antwerp

Sonck begrijpt Antwerp niet in zaak Refaelov: "Waarom mag hij zich niet meer ten volle geven voor zijn huidige werkgever?"
Foto: Photonews

Donderdagavond werd duidelijk dat Lior Refaelov niet meer in actie zal komen voor Antwerp dit seizoen. Een beslissing die lang niet bij iedereen in goede aarde heeft gevallen.

Eigenlijk moest Refaelov de bui al zien hangen na wat er met Simon Juklerod gebeurde afgelopen winter toen die voor Racing Genk tekende voor volgend seizoen. Toch is de status van de Antwerpse Gouden Schoen nog van een heel andere orde dan de Noorse rechtsachter. 

De beslissing om de Israëlische spelmaker voor de rest van het seizoen aan de kant te laten, is ook bij analist Wesley Sonck in het verkeerde keelgat geschoten. "Ik begrijp deze keuze van Antwerp absoluut niet", zegt hij bij Sporza

"Het is al eens gebeurd met Juklerød. Oké, Refaelov heeft voor zichzelf een duidelijk standpunt ingenomen, maar waarom mag hij zich niet meer ten volle geven voor zijn huidige werkgever? Dat is onbegrijpelijk."

"Refaelov is een sportman, hij wil winnen. Hij heeft een belangrijke rol, het is een zeer bepalende speler. Ik zou het zelf heel jammer vinden als speler, ik zou het niet kunnen begrijpen. Ik zou tot de laatste dag alles geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties