Voorzitter Rennes wil véél geld voor Doku

Redactie
Voorzitter Rennes wil véél geld voor Doku
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Doku - Balikwisha - Bataille - Buta - Bijker - Druijf

Voorzitter Rennes wil véél geld voor Doku

Jérémy Doku staat in de belangstelling van heel wat clubs, maar voor sterke man Nicolas Holveck van Rennes is het duidelijk: "Voor een bod van 100 miljoen euro zullen we nadenken."

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/05

KV Mechelen onderhandelt met AZ om Ferdy Druijf te houden

KV Mechelen is al een tijdje druk bezig met de kern voor volgend seizoen en heeft al wat jongens verlengd. Tot nu toe viel er echter geen akkoord met linksachter Lukas Bijker uit de bus, maar dat zit er wel aan te komen. (Lees meer)


Aurélio Buta dreigt te vertrekken bij Antwerp, Jelle Bataille op de radar

Antwerp gaat een grote metamorfose ondergaan deze zomer. Mogelijk vertrekt straks ook nog Aurélio Buta. Maar The Great Old heeft wel één vervanger met stip op de radar staan. (Lees meer)


Club Brugge aast op Michel-Ange Balikwisha van Standard

Club Brugge gaat de huurcontracten van Tahith Chong en Nabil Dirar niet verlengen en moet dus op zoek naar een bijkomende flankaanvaller. Daarvoor hebben ze hun oog op een speler van Standard laten vallen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties