'Antwerp doet wel degelijk inspanning voor Nainggolan maar voormalig Rode Duivel gaat wellicht niet op aanbod in'

'Antwerp doet wel degelijk inspanning voor Nainggolan maar voormalig Rode Duivel gaat wellicht niet op aanbod in'

Het nieuws geraakte dinsdag bekend: Antwerp zou rond de tafel zitten met... Radja Nainggolan. Het zou toch wel héél straf zijn moest die naar België terugkeren, gezien wat hij in Italië kan verdienen? Maar het mag ernstig genomen worden: Antwerp doet al wat het kan om Radja te strikken.

Het Nieuwsblad heeft bij de entourage van Nainggolan vernomen dat Antwerp hem een stevig loon heeft aangeboden, met daar bovenop ook nog eens een riante tekenbonus. Dat zullen ze in het kamp-Nainggolan zeker waarderen, al betekent dat nog niet dat een akkoord haalbaar is.

Nainggolan schermt immers met interesse van verschillende clubs en wil de kat uit de boom kijken. In andere woorden: afwachten wie met het financieel meest aantrekkelijke voorstel op de proppen komt. Dat zou voorlopig uit Turkije komen, maar ook een aantal Italiaanse clubs hebben zich al gemeld.

Geen transferprijs

Een transferprijs hoeft voor Nainggolan alleszins niet betaald te worden. De ex-Rode Duivel heeft in onderling overleg zijn contract bij Inter verbroken en kan dus transfervrij overgenomen worden. Mogelijk moet er voor zijn loon dan weer nog wat dieper in de buidel getast worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties