Vreselijk nieuws: Franck Berrier is op 37-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand

Vreselijk nieuws: Franck Berrier is op 37-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vreselijk nieuws bereikt de voetbalwereld. Franck Berrier - nog maar 37 - is niet meer. We kennen Berrier uiteraard als de technisch vaardige voormalige voetballer van Zulte Waregem, Standard, Oostende en KV Mechelen. De Fransman is overleden aan een hartstilstand.

Het is KV Oostende, de ploeg waar Berrier meer dan 100 wedstrijden voor speelde, dat dit tragische nieuws vernomen heeft en ook deelde met de wereld. "Met grote droefnis en verslagenheid vernemen we het overlijden van clubicoon Franck Berrier. Hij overleed na een hartstilstand tijdens het sporten."

Opnieuw dus een (gewezen) topsporter die met hartproblemen te maken heeft gekregen. Het was ook reeds vanwege gezondheidsproblemen dat Berrier in 2018 kort na zijn transfer naar KV Mechelen stopte met voetballen. Officiële wedstrijden speelde hij voor KVM niet meer.

Berrier was na zijn actieve voetbalcarrière ook nog scout bij KV Mechelen en assistent-trainer bij KV Oostende. Ook onze redactie wenst alle nabestaanden veel sterkte toe tijdens deze moeilijke periode. We zullen Franck Berrier nooit vergeten. Heel wat voetballers reageerden op het overlijden.

Ondertussen raakten meer details bekend over het overlijden van Berrier. Ook de padelclub waar Berrier de hartstilstand kreeg reageerde op de gebeurtenissen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties