Cercle krijgt rammeling, maar Hotic is kritisch voor VAR: "Alles wordt gecheckt en dat maakt het voetbal kapot"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Dino Hotic zag de rode kaart na een tussenkomst van de VAR als overbodig

Cercle krijgt rammeling, maar Hotic is kritisch voor VAR: "Alles wordt gecheckt en dat maakt het voetbal kapot"
Foto: © photonews

Cercle Brugge zat in een goeie periode, maar kreeg zaterdagavond in het Stade du Pays de Charleroi een rammeling van jewelste. Na 22 minuten met een man minder en een 2-0 op het scorebord... dan kan je niet veel meer doen.

Uiteindelijk werd het 5-0 en dat had nog erger kunnen zijn als Charleroi had doorgeduwd. "Dit is teleurstellend, maar we vieren samen en gaan ook samen ten onder. Wedstrijden als vandaag kunnen nu eenmaal voorvallen. Als die rode kaart niet was gevallen, was er misschien nog wel iets mogelijk", klonk het bij Dino Hotic.

De Europe Play-offs zijn wel nog niet helemaal weg. Het wordt afwachten wat Genk vandaag in Brugge doet. "Nu moeten we een week ontspannen en deze wedstrijd snel vergeten, volgende week zullen we opnieuw alles geven. Of ik de fout van Utkus gezien heb? Nee, maar ik denk niet dat hij hem wou raken. Maar met dit systeem van de VAR is het een moeilijk verhaal: als een speler neergaat wordt alles gecheckt en dat maakt het voetbal kapot vind ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties