Ajax en Bayern München zijn eruit: middenvelder gaat naar Duitsland

Redactie
Ajax en Bayern München zijn eruit: middenvelder gaat naar Duitsland
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mané - Martial - Gravenberch - Harwood-Bellis - Dembele - Núñez

Ajax en Bayern München zijn eruit: middenvelder gaat naar Duitsland

De transfer van Ryan Gravenberch van Ajax naar Bayern München is zo goed als rond. Volgens Fabrizio Romano zal de transfer volgende week officieel gemaakt worden en is er al een akkoord tussen beide clubs.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05

'Liverpool schiet meteen in actie na vertrek Mané en biedt andere winger 4-jarig contract aan'

Geen Sadio Mané meer op Anfield volgend seizoen. De Senegalees liet na de verloren Champions League-finale aan de ploeg weten dat hij andere oorden zal opzoeken. (Lees meer)


Liverpool en Manchester United houden Barça-jonkie in de gaten

Speelt Barcelona één van haar goudhaantjes kwijt? De 17-jarige Gavi heeft een contract tot medio 2023 maar de onderhandelingen over een nieuwe contract verlopen stroef. De centrale verdediger heeft nu al een marktwaarde van 60 miljoen euro en Manchester United en Liverpool zouden de situatie van Gavi op de voet volgen om toe te slaan wanneer de onderhandelingen over een nieuw contract helemaal spaak lopen.


Vincent Kompany wil Taylor Harwood-Bellis bij Burnley

De aanstelling van Vincent Kompany is nog niet officieel bekendgemaakt, maar in Engeland weten ze wel dat hij al met zijn ploeg voor volgend seizoen bezig is. De toekomstige trainer van The Clarets heeft daarbij zijn oog laten vallen op een speler die hij al eerder onder zijn hoede had. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties