OFFICIEEL: Westerlo verlengt contracten van twee sterkhouders

Dennis Rosiers
| 0 reacties
OFFICIEEL: Westerlo verlengt contracten van twee sterkhouders
Foto: © photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

't Zijn drukke tijden voor de sportieve cel bij Westerlo. Niet alleen werden er de voorbije weken al heel wat nieuwe namen binnengehaald, de gesprekken met sterkhouders voor een verlengd verblijf zijn volop aan de gang.

Eerder verlengden onder meer Jan Bernat en Rubin Seigers hun contract in het Kuipje, maandag was het opnieuw raak. Westerlo liet weten dat met Lukas Van Eenoo en Kyan Vaesen andermaal twee certitudes een langdurig contract hebben ondertekend.

Lukas Van Eenoo (31) maakte in januari 2018 de overstap van KV Kortrijk naar Westerlo. De West-Vlaamse middenvelder met een patent op mooie goals ontpopte zich de voorbije jaren tot metronoom en publiekslieveling bij de Kemphanen. Van Eenoo, die al 139 officiële wedstrijden voor Westerlo speelde, zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2025.

Kyan Vaesen (21) was afgelopen seizoen goed voor vijf doelpunten en acht assists. Ook tijdens de huidige voorbereiding liet de boomlange spits zich al opmerken, onder meer met een hattrick in de oefenpot tegen AA Gent. Het jeugdproduct van Westerlo ondertekende een contract tot medio 2026.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties