OFFICIEEL: Rupel Boom haalt Franse middenvelder aan boord

Redactie
OFFICIEEL: Rupel Boom haalt Franse middenvelder aan boord
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiƫle transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Gillet - Taravel - Tissoudali - Mulder - Dauda - Breze Fofana - Dennis - Gadji

OFFICIEEL: Rupel Boom haalt Franse middenvelder aan boord

Rupel Boom (Eerste Nationale) heeft de komst van Momar Gadji (25) bevestigd. De Franse defensieve middenvelder kon overtuigen tijdens zijn testperiode en kreeg bij de Steenbakkers een contract voor twee seizoenen. Gadji komt over van US Saint-Malo. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07

SK Beveren leent centrale verdediger een seizoen van ADO Den Haag

In 1A begint de competitie komend weekend al maar de ploegen uit de Challenger Pro League hebben wat meer tijd om zich klaar te stomen. Bij SK Beveren hebben ze vandaag een nieuwe speler aan de kern toegevoegd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ajax haalt spits voor 17 miljoen definitief terug naar het oude nest

Ajax heeft zomeraanwinst nummer vier beet. Brian Brobbey (20), een jonge Nederlandse spits, keert definitief terug naar Amsterdam. Ajax betaalde 17 miljoen om het talent weg te plukken bij RB Leipzig. (Lees meer)


Voormalige aanvaller Club Brugge kan in Premier League aan de slag blijven: 'Promovendus bereidt bod voor van dertig miljoen'

Emmanuel Dennis (24) stapte vorige zomer voor vier miljoen over van Club Brugge naar Watford. De Nigeriaan kon zijn ploeg niet van degradatie uit de Premier League behoeden, maar speelde zich wel in de kijker. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jonge Gentenaar gaat in de Eredivisie voetballen

Jacky Donkor (23), een Gentenaar met Ghanese roots, vertrok in de zomer van 2019 naar Nederland. Drie jaar later heeft hij zijn transfer naar de Eredivisie beet. Donkor ondertekende zopas een contract voor drie seizoenen bij promovendus Excelsior Rotterdam. (Lees meer)


Gaston Avila is al in het land en moet gewoon nog zijn medische testen ondergaan

Gaston Avila is in het land aangekomen. Daarna volgen zijn medische testen en zijn handtekening. (Lees meer)


Done deal: middenvelder Club Brugge trekt naar Zweden
Foto: © photonews

Done deal: middenvelder Club Brugge trekt naar Zweden

Bij Club Brugge moet hij niet meteen nog op een doorbraak rekenen en dus is er een nieuwe uitdaging op komst. (Lees meer)


'Speler Anderlecht ondergaat medische testen in Spanje'

Bij RSC Anderlecht moest hij niet meer rekenen op een kans, nu heeft hij zijn nieuwe club te strikken. (Lees meer)


Speelt AA Gent sterkhouder nog kwijt? Alles zit nog steeds muurvast

Wat gaat er nu gebeuren met Tarik Tissoudali? De aanvaller en AA Gent kwamen er niet uit over een contractverlenging en Tissoudali wil nog steeds verloond worden naar gelang zijn prestaties van vorig seizoen. (Lees meer)


'Anderlecht heeft vervanger voor Gillet bij beloften gevonden: ex-speler Lokeren, Cercle en Essevee tekent'

Guillaume Gillet stond normaliter komend seizoen nog op het groene gras als voetballer bij de beloftenploeg van Anderlecht, maar het liep uiteindelijk anders. Nu is er een opvolger gevonden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties